Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت ملی پست در ساری گفت: «ورودی مرسوله های تجارت الکترونیک به مازندران تقریبا سه برابر صادرات آن است که نشان دهنده ظرفیت بالای این استان است.»

به گزارش ایران اگونومیست به نقل از  روابط عمومی شرکت ملی پست به نقل از خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، معاون وزیر ارتباطات و مدیرعامل شرکت ملی پست با اشاره به ظرفیت بالای استان مازندران در حوزه تجارت الکترونیک گفت: «برگزاری همایش برنامه استراتژیک ۵ ساله پست مازندران با شعار دیروز - امروز - فردا می تواند الگوی بسیار خوبی برای سایر استان ها در شرکت ملی پست باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

محمود لیایی افزود: «این برنامه بر دو رویکرد مهم تحول دیجیتال و هوشمندسازی در پست تاکید دارد و می تواند با افزایش درآمد باعث کاهش قیمت تمام شده خدمات و ایجاد هم افزایی شود.»

وی همچنین تصریح کرد: «ورودی مرسوله های تجارت الکترونیک به استان مازندران تقریبا سه برابر صادرات آن است که نشان دهنده ظرفیت بالای این استان است.»

معاون وزیر ارتباطات در ادامه به طرح ملی روستا بازار اشاره کرد و گفت: «این استان در حوزه روستایی ظرفیت بسیار بالایی دارد.»

لیایی با بیان اینکه اقتصاد روستایی توسط لجستیک پست تقویت خواهد شد خاطرنشان کرد: «تلاش داریم با بالا بردن کیفیت خدمات و سرویس های ارائه شده در جهت رسیدن به اهداف کلان ارتباطی کشور گام برداریم.»

او وضعیت کنونی مرکز تجزیه مبادلات استان را شایسته این استان نمی داند و کمبود فضا و عدم تجهیزات مناسب در این مراکز را از جمله این مشکلات اعلام کرد.

مدیرعامل شرکت ملی پست گفت: «بنا داریم دو مرکز تجزیه و مبادلات در شهرستان نوشهر و ساری تجهیز کنیم تا سرعت مبادلات پستی افزایش پیدا کند.»

لیایی همچنین از نصب دستگاه های سورتینگ هوشمند در استان در آینده نزدیک خبر داد تا سرعت مبادلات در استان مازندران بالا رود.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: تجارت الکترونیک شرکت ملی پست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۱۹۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش پانصد و ۳۰ هزار میلیارد تومانی دانش بنیان‌ها/صادرات فناوری ۳ برابر شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، آئین افتتاحیه سیزدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، مهدی صفاری نیا رئیس پارک فناوری پردیس، وزیر آموزش عالی، علم و فناوری کشور زیمباوه و تعدادی از مسئولان اجرایی ‌نمایشگاه اینوتکس برگزار شد.

روح‌الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور در این مراسم گفت: نمایشگاه اینوتکس، فرصتی برای نمایش قدرت و توانایی شرکت‌های دانش‌بنیان و‌ تیم‌های خلاق کشور است.

دهقانی ادامه داد: خبر خوش این است که امسال، میزان فروش محصولات دانش‌بنیان کشور بالغ بر ۵۰۰ و سی هزار میلیارد رسیده است و حدود ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان در کشور فعالیت می‌کند.

معاون علمی، فناوری و اقتصاددانش‌بنیان رئیس‌جمهور، افزود: امسال، صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان حدود سه‌برابر افزایش یافته  و طبق آمار گمرک به ۲ ونیم میلیارد دلار رسیده است.

وی بر همکاری‌های بین‌المللی ایران با کشورهای دیگر تاکید کرد و گفت: درحال حاضر، ایران قابلیت همکاری‌های گسترده بین‌المللی با قطب‌های فناوری دنیا را دارد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاددانش‌بنیان رئیس‌جمهور با تاکید بر اهمیت پارک فناوری پردیس به‌عنوان «بهشت فناوری منطقه» گفت: پارک فناوری پردیس باید به «هاب همکاری مشترک با کشورهای همسایه» برای همکاری‌های فناورانه تبدیل شود.

دهقانی اشاره کرد: در حال‌حاضر، کشورهای روسیه، قرقیزستان، تاجیکستان، ازبکستان و زیمباوه برای همکاری‌های فناورانه با ایران، اعلام آمادگی کرده‌اند.

وی در‌ادامه افزود: راه‌اندازی و تاسیس شهرک نخبگانی فناورانه و  تمام‌عیار در‌ پارک فناوری پردیس از جمله برنامه‌های مهم است که امسال کلید خورده و در آینده نزدیک عملیاتی می‌شود.

دهقانی با تاکید بر آمادگی‌های معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور گفت: پارک فناوری پردیس، قابلیت تبعیت از بند ۱۳ و ۱۱ قانون جهش تولید دانش‌بنیان را دارد و می‌تواند در سال‌های آینده به شهر نوآوری تبدیل شود.

وی با اشاره به برنامه ششم توسعه گفت: ما در برنامه ششم توسعه قول دادیم که تعداد ۶ مرکز ملی آفرینش فناوری راه‌اندازی شود اکنون با ظرفیت پذیرش نخبگان کشور آماده به فعالیت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش سهم تجارت گلستان در دولت سیزدهم/ صادرات از مرز ۷۲۲میلیون دلار گذشت
  • چالش طلافروشان حل شد؟
  • گزارش یک دستاوردسازی تازه در دولت سیزدهم/ چگونه تراز تجارت خارجی ایران مثبت نشان داده می شود؟
  • صنعت فرش ۸ برابر صنعت پتروشیمی توان ارزآوری دارد
  • صادرات ۲۰۰ میلیون پوند کالا و خدمات ایران به انگلیس در ۲۰۲۳
  • مبادلات تجاری ایران و‌ سریلانکا دوباره برقرار شد
  • فروش پانصد و ۳۰ هزار میلیارد تومانی دانش بنیان‌ها/صادرات فناوری ۳ برابر شد
  • بندر چابهار بهترین گزینه برای مبادلات تجاری افغانستان
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • مخبر: ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند